Αρχική ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ
 

Το καταπράσινο και γραφικό Πήλιο με το μοναδικό συνδυασμό βουνού και θάλασσας σας καλωσορίζει τέσσερις εποχές το χρόνο με τέσσερις διαφορετικές χρωματικές απόψεις της φύσης.

Αποτελεί ιδανικό προορισμό και προσφέρει απολαυστικές διακοπές με εξαιρετικές διαδρομές στα μονοπάτια των χωριών, πεζοπορία στα Ίχνη των Κενταύρων αλλά και θαλάσσια σπορ στις σμαραγδένιες παραλίες του Αιγαίου.

Η Ζαγορά είναι ένα γραφικό κεφαλοχώρι χτισμένο στη βορειανατολική πλευρά του Πηλίου και βρίσκεται μόλις 45χλμ. από το Βόλο. Η όμορφη περιοχή μας, σας υποδέχεται να απολαύσετε έναν περίπατο στα καλντερίμια του χωριού μας, να επισκεφθείτε τις 4 συνοικίες, την Αγία Παρασκευή, την Αγία Κυριακή, τον Άγιο Γεώργιο και τη Μεταμόρφωση και να περιηγηθείτε στις πλακόστρωτες πλατείες του χωριού, απολαμβάνοντας ένα από τα περίφημα σπιτικά γλυκά του κουταλιού ή ένα τσίπουρο.

Ο επισκέπτης στον Ξενώνα Καπανιάρη κατά την διάρκεια του χειμώνα μπορεί να απολαύσει τον καφέ του ή το ποτό του στο όμορφο σαλόνι του ξενώνας μας και στη θαλπωρή της σπιτικής ζεστασιάς που προσφέρει το αναμμένο τζάκι.

Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, καθώς ο επισκέπτης μας θα επιστρέψει από το μπάνιο του σε μια από τις καταγάλανες  παραλίες του ανατολικού Πηλίου, μπορεί να απολαύσει έναν παγωμένο καφέ ή ένα δροσιστικό ποτό στο όμορφο μπαλκόνι του ξενώνας μας.

Σε μικρή απόσταση βρίσκονται θαυμάσιες παραλίες όπως το Χορευτό, οι Άγιοι Σαράντα, η Φακίστρα, το Παπά Νερό, ο Άγιος Ιωάννης και η Πλάκα.


ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΙΚΕΣ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ:

  • 45 χλμ από την πόλη του Βόλου
  • 7 χλμ από την παραλία του Χορευτού
  • 25 χλμ από το Χιονοδρομικό Κέντρο "Αγριόλευκες"